Bokn Sykkelklubb
Bokn Sykkelklubbseptember 23, 2023 10:13pm
I morgen sykler juniorjentene Europamesterskap i Nederland. Matilde er på laget som skal kjempe om topp resultat. Vi ønsker jentene lykke til💪💪
Bokn Sykkelklubb
Bokn Sykkelklubbseptember 18, 2023 5:48pm
Super spennende helg i Nederland der Matilde syklet med jentene på juniorlandslaget. Laget stilte med 4 jenter på 3 etappers rittet Watersley ladies Challenge der 130 jenter fra de fleste nasjoner i Europa stilte til start. Matilde, Martha Stokkeland fra Stavanger Sk, Mia Gjertsen fra Fana IL sykkel og Tuva Aarø Mauland fra Bergen Ck kjørte for Norge denne helgen. Undertegnende var i serviceteamet sammen med Christian Gjertsen og i langesonen sto Monica Stokkeland. Norges Cycleforbund stilte med servicebiler. Rittet startet med en kort prolog fredag der Mia Gjertsen ble beste av våre med en 15 plass og Matilde ble nr 22. Det var små marginer der det kun skilte 10 sekunder fra pallen og ned til Matilde på 22 plass.
Lørdagens etappe på 88km gikk i Belgia og den startet med teknisk for Martha rett etter start, der hun måtte bytte til reservesykkel. Matilde og Mia kom inn med hovedfeltet her mens Martha og Tuva kom inn i gruppe 2 noen minutt bak. Søndagens etappe ble veldig hektisk på smale og tekniske nederlandske veier. Matilde fikk teknisk etter noen kilometerer, men hun kjørte seg opp i feltet etter å ha skiftet til reservesykkel. Mia fikk teknisk på verst mulig tidspunkt, et lite stykke fra mål, men hun klarte å kjøre seg opp på halen av hovedfeltet før det var målgang etter sykkelbytte. Hun og Martha blir beste våre på etappen. Tuva måtte dessverre bryte etappen etter en tidlig velt. Selv om alle jentene var involvert i forskjellige krasjer, fikk tekniske problemer og hadde mye stang ut kjører de veldig bra. De viser de har ett bra nivå til å være 1 års juniorer. Imponerende å se hvor sterke og fryktløse alle jentene er og hvor hardt de kjemper etter å ha vært involvert i problemer, her er det aldri snakk om å gi opp. Jentene reiser nå videre til Drenthe med Landslaget for å sykle Europamesterskapet til helgen.

Foto: Luc wilms, LW-foto, Christian Gjertsen
Bokn Sykkelklubb
Bokn Sykkelklubbseptember 16, 2023 10:30am
Da er klare for 2 etappe av Watersley Ladies Challenge og vi melder om et strålende vær i Belgia
Bokn Sykkelklubb
Bokn Sykkelklubb
Bokn Sykkelklubbseptember 12, 2023 10:22pm
Spennede uttak til sykkel EM Om en drøy uke. Men førstkommende helg sykler Matilde og de andre jentene på landslaget Watersley Ladies challenge i Nederland. Vi kommer med oppdateringer.
Bokn Sykkelklubb
Bokn Sykkelklubbseptember 12, 2023 10:29am
Rogaland 3 etappers ble arrangert i helgen der vi hadde 3 ryttere til start. Lørdag var det tempo og gateritt på Forus mens søndag var det fellesstart på Sola. I rekrutt klassen stilte Teodor, Emil i M10 og Jonas i M13-14. Flott innsatts og mye god kjøring av våre ryttere i et flott arrangement.
Bokn Sykkelklubb
Bokn Sykkelklubbaugust 22, 2023 2:57pm
Det skjer mye rundt våre aktive syklister også i midtuken. I morgen representerer Matilde landslaget i Nordic Youth Challenge, i anledning Worldtour rittet for kvinner i Tour of Scandinavia. https://sykling.no/nyheter/fra-vm-i-skottland-til-nordic-youth-challenge-i-halden/?fbclid=IwAR0s3xe-BMmq76yu06KXnjdITH506OZ4t_uIcFnjOxky4Y-X3vpi7eaQ5pA

I morgen sykler også Jonas. Da er det runde 4 av Geoprovider cup på Forus som arrangeres av Stavanger SK