Oppsummering av vårsesongen

Det har vært noe stille her på hjemmesidene, men det har skjedd utrolig mye på den sportslige fronten!

For løpende oppdateringer anbefales det å følge med på våre facebooksider: facebook.com/boknsk/

Vi har sparket i gang Haugesund Sparebank Gatecup, og mange unge er nå faste deltakere, men vi ønsker og håper at også de litt eldre vil få øynene opp for dette rittformatet og ta utfordringen :)

Når vi ikke sykler, tar vi også et tak for miljøet og var 6.mai med på den nasjonale strandryddedagen, masse flotte smil og mye god dugnadsånd ble utvist! Flott stykke arbeid!

Ellers er også Uno-X Sykkelgledecup i god gang på Forus, Stavanger SK leverer et svært godt gjennomført arrangement, og er stødige på dette! Kvalitet i alle ledd!

Under Sør-Karmøy Rundt stakk Arne av med det lengste strået og gikk seirende ut! Knallsterk kjøring også av Simon som fikk en god plassering tross sykdom!

På selveste nasjonaldagen gjentok vi suksessen fra åpningen av Bokn Arena, og arrangerte konkuranse i Saktesykling, mange gode og spennende talenter innen denne formen for sykling :)

 

Så, en oppsummering fra Norgescup Landevei på Eidsvoll:

Magne og Joakim deltok i Senior og juniorklassen. På ranking rittet lørdagen var det høy fart, over 45km/t i snitt i begge felt.
Begge våre satt fint med inn. Magne med teknisk 2 ganger kommer seg inn med hovedfeltet til slutt.
Søndagens NC var preget av dårlige forhold med regn, kaldt og mye dårlig asfalt. 190 til start i senior feltet, og 80 i juniorfeltet.
Plassering midt på resultatlisten for begge våre, og det meldes om mye action fra servicebilen og langesonen.
Link til video fra Eidsvoll: https://www.youtube.com/watch?v=2O4kvFwkZCg&t=338s
https://www.youtube.com/watch?v=_aQroJ2bvBI

 

Så gikk det til Grimstad og Regionsmesterskap Landevei:

Fine forhold og mange gode prestasjoner av de 7 stk som deltok på RM.
De yngste hevdet seg bra både på Tempo og fellestart, mens i de eldste klasser var det steinhard konkurranse på lørdagens tempo.
Søndagens fellestart gikk i en 11 km fartsfylt rundløype som inneholdt det meste som en mesterskaps løype bør inneholde, med bla. en sugende bakkeavslutning.
Noe vi sent glemmer var spurten til Tormod Emil om 5 plassen i M15-16 som viste han har en god avslutting.
Arne imponerte med å sitte stort sett hele dagen i brudd på seniorrittet, og han tok en sterk 6 plass til slutt bare få sekunder bak bla. sterke Sparebanken Sør ryttere.

 

Deretter var det duket for prestisje i Haugesund-Sauda, også her var Arne med å kjempet om pallen, men måtte se seg slått av en knallsterk Mikal Iden og Sverre Dyngeland Vik og endte på en fin tredje plass.
Nydelig vær og som alltid et godt arrangert ritt av arrangør, Sauda SK.

 

Så var det duket for Hårfagrerittet:

Solide prestasjoner på Hårfagrerittet. Arne med 2 plass er veldig nærme Nygård som vinner som i fjor.
I ungdomsklassen så ble det tett i toppen, Tormod velta et stykke før mål og klarte aldri å ta igjen rytteren fra Stord som vant med noen sekunder, men han sikret 2 plassen.

 

Så sto Nærbø GP for tur:

Flott dag på Nærbø der Nærbø Gp stod på programmet. Dagen startet med ei herlig rundløype på vakre Nærbø.
Våre gutter ”Shawn og Tormod Emil” fikk kjørt seg, da det var sterk deltakelse i alle klasser.
Dagen ble avsluttet med et 4,1km bakkeritt, der Tormod Emil imponerte og kom inn kun sekunder bak vinneren på en sterk 4 plass.

Litt kos må man også ha

Vi liker å kose oss også og 29. Juni hadde vi tradisjonell grilling og sommeravslutning med god mat og drikke på Fyren Nærmiljøanlegg.
Her fikk vi også en fin overraskelse fra Sparebanken Vest som overrakte en fin pengegave! Takk for støtten!

Turen går så til UM/UL på Hønefoss

Flott vær var det med mellom 25 til 28 grader hele helgen, gjorde at det ble en brå overgang for oss som er vant til høstvær stort sett hele tiden.
Tormod Emil kjørte en bra 20 km tempo på lørdag, og fikk en sterk 12 plass på søndagens fellesstart. ikke mye som mangler før han sitter med i tet når det skal avgjøres.
Han viser stor utvikling det lille året han har syklet. Shawn, Anders og Matilde kjørte både tempo og fellesstart på lørdag, alle syklet veldig bra begge rittene.
Litt temperatursjokk ble det, men alle stortrivdes i de flotte løypene på Ringerike.
Veldig profesjonelt gjennomført arrangement av Ringerike SK!

 

U6 pågår i skrivende stund, utdypende rapport herfra kommer etterhvert :)

 

ellers vil vi fortsette med vår Torsdags “loffetur” – helt lavterskel tur i bedagelig tempo rundt på Bokn, møt om på Bokn Arena klokken 19:00 hver Torsdag, men hvilken som helst sykkel!

til slutt minner vi om at Gatecupen som går sin gang har neste runde 6. August! og BoknOpp som vi har overtatt i år går av stabelen 29. August, så nå er det ingen grunn til å ligge på latsiden i sommer! Ut av sofaen folkens :)

 

GOD SOMMER!

 

Fra strandryddedagen, Ognahabn
Uno-X Sykkelgledecup, kvalitet i alle ledd!

Arne seirende ut av Søre Karmøy Rundt