Rapport fra NM Terreng, XCE-XCO

Robin og Leander tok turen til østlandet i helgen for å kjøre NM i terreng (XCE-XCO)

Bjørn var reiseleder, heiagjeng, fotograf og referent – her er noen velvalgte ord om helgens tur :)


Alle var godt fornøyd med egen innsats. Robin har blitt mye bedre teknisk og kjører nå alle A sporene i løypene med stor ro, men trenger noe mer trening på dette, mangler nok noe på utholdenhet for hevde seg høyere på listene.
Leander er ikke dårligere og kjører samme løyper (Sort) i A sporene han er meget god teknisk men mangler enda litt på utholdenhet og vinnervilje.

Men det er et veldig høyt nivå også på utstyrs fronten det er gutter på 11 år som har dyrere hjulsett enn syklene til Leander og Robin koster til sammen, så det er helt klar de har noe handikap her.

Var selv med å syklet gjennom Rundbane og Sprint løypen og det var ganske tøffe løyper, at de tørr og sette utfor alle de skråningen med slik fart er helt ufattelig, og de hadde de brattest motbakken jeg noen gang har sykle måtte legge nesetippen i styre for ikke å lette så mye på framhjulet

XCO
Leander               Plass 24
Robin                    Plass30

XCE
Leander               Plass 42
Robin                    Plass 45

Vi har hatt meget godt samarbeid med Hafsfjord , Vigrestad og Dalane SK, de var alle veldig flinke til å heie frem og motivere alle rytterne fra Rogaland og delte villig telt plass med oss under helgen.
Leander og Robin ble invitert ned til Terrengcupen på onsdag, og om de kom ned tidlig på dagen skulle Vigrestad sende av gårde en lokal mann (gutt) for å vise dem løypen, snakk om service! :)

 

 

IMG_3184
HSK, Dalane og Bokn SK samlet under RCK sitt gamle telt :)
IMG_3437
Robin i full fart!

IMG_3431
Leander i god flyt