Rittrapport: NC bergen og Uno-X sykkelgledecup #6

Norgescup i Bergen

De aktive har i september konkurrert i Stavanger og Bergen. Joakim debuterte i juniorklassen på den siste NorgesCup runden som gikk av stabelen med tempo på Sotra og fellesstart i Åsane. Han fikk søkt seg opp en klasse for å få kjenne litt på nivået som han kommer til å konkurrere i til neste år.

NC
Fellesstart NC Bergen foto: Kjell Olav Skjelde

 

 

 

 

 

 

 

Uno-x Sykkelgledecup i Stavanger

De yngste har vært i Stavanger og vært med på de to siste rundene i gaterittene. I den yngste klassen har vi hatt 4 stykker til start. Minste mann Truls Foss debuterte nå i september og har kjørt de to siste rundene. Sammen med de andre viser han gode takter på sykkelen.

Matilde, Shawn, Truls og Anders. Foto: Mariann Skjelde

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

På den siste gateritt runden debuterte også Robin og Leander Færaas for Bokn SK. Robin som er 18 år har syklet et års tid, og startet i den 3. øverste nivå-klasse. Han viste gode takter og vant spurten på siste runde. Leander, 15 år, som har syklet et lite halv år startet i 4. øverste klasse. Han viste jevn og fin kjøring.

Robin i godt driv. Foto: Lars Øyvind Alvestad
Robin i godt driv.
Foto: Lars Øyvind Alvestad
Leander viste gode takter. Foto: Bjørn Færaas
Leander viste gode takter.
Foto: Bjørn Færaas

 

Joakim viste også god form på siste runden av årets gateritt runde, og bet god i fra seg. Motiverende for å gå løs på vintertreningen med gode prestasjoner i slutten av sesongen.

Joakim beit godt i fra seg. Foto: Bjørn Færaas
Joakim beit godt i fra seg.
Foto: Bjørn Færaas

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Flere bilder fra siste runde i Uno-X sykkelgledecup kan du se HER:
//bilder.boknsk.no/#!album-10