Rittrapport: R3E 2017

Så var årets Rogaland 3-etappers over for denne gang, og mye action og god sykling av alle BSK’ere som stilte til start. I rekruttklassen var det Truls og Jonas som viste at de blir å regne med i årene fremover. Gode tider og flott sykling av begge to.

I M11-12 stilte vi med Anders L, Shawn og Anders B. Gode tider på gårsdagens tempo, og i dag syklet guttene sitt lengste ritt noen sinne med en 18,6km fellesstart. Anders B syklet lenge med vond rygg, men kjørte sterkt likevel og kjempet seg i mål på en veldig bra plassering.

Matilde kjørte K11-12 og syklet en bra tempo i går. På gaterittet lå hun helt i tet og kjempet om seier helt til hun veltet i siste sving før mål. Det var kjempe spennende helt til hun gikk i bakken i det hun skulle starte spurten. Likevel kom hun seg på sykkelen igjen og sikret 2 plassen. Hun måtte derimot stå over dagens fellesstart, men er garantert snart tilbake på sykkelen.

I M15-16 debuterte Tormod Emil i et etapperitt mot de beste 15-16 åringene i landet. Kjørte en bra tempo, satt fint med i gaterittet tross løst sete. Det ble kjørt hardt i vinden på fellesstarten i dag, men kom seg inn til en bra plassering.

Sandnes og Stavanger SK imponerer igjen med et kjempe bra arrangement!

 

//bilder.boknsk.no/#!album-24