Rittrapport RM Terreng 2016, Vigrestad SK

RM_logo

Etter en lang kjøretur fra Horten var Robin tilbake i Haugesund, og sammen med bror, Leander drodem til RM i terreng lørdag 20. August. På vei ned til Vigrestad var det mye sol.
Etter en god gjennomkjøring av den tekniske løypen på Vigrestad stod vi klar på start streken. Vi fikk bare sykle 2 runder i en tørr g bra løype før regnværet kom.

I klasse M senior var det bare 4 startende og Robin kunne ikke gjøre så mye med de foran og syklet derfor kontrollert på 3 plass. Når regnet kom fikk han problemer slik at han havnet på 4 plass.
Leander kjørte et bra og solid løp, til tross for en tøff 15-16 års klasse med mange gode lokale ryttere. Han kjørte hele løpet som fjerde mann.

Robin og Leander var dessverre de  eneste fra nord-fylket som stilte i Regionsmesterskapet, vi håper at flere klubber og ryttere vil ta del i slike mesterskap i fremtiden.