Tradisjonell juleavslutning med Julekrossen 2017, bingo og grøt

Da var det igjen duket for det som er blitt en tradisjon i klubben, vi runder av et flott år med en god runde Julekross etterfulgt av grøt og bingo.

 

 

Været var noe surt og kaldt, men det lot ikke stoppe de 14 barske jentene og guttene som så sitt snitt til å få inn ei skikkelig god økt med cross!

Veldig god innsats blandt de yngste!

Hos de eldre var det jevnt blandt de første, men det var hele tiden Joakim Skjelde som lå å hadde tilsynelatende full kontroll på konkurrentene, og vant ganske klart etterfulgt av Kjell Olav på 2. og Magne tok 3. plassen.

Veldig bra sykla av alle sammen, samtlige beit tenna sammen og fullførte en til tider teknisk krevende løype på hardt og sleipt underlag.

 

Etter endt frostbitt og svetteøkt bar det først i dusjen, før gløggen og julegrøten var klar til å hugges inn. En stor takk til “klubbkokken” Torunn for nok en gang, fantastisk god grøt!

Så bar det videre til det alle ventet på, og har ligget i hardtrening hele året for, bingoen! Til slutt var det nok en gang Joakim Skjelde som stakk av meg hovedpremien, og kan tittulere seg som både julekrossmester, og julebingomester hele 2018-sesongen :)

 

 

Det var også duket for en liten oppmerksomhet. Det er på sin plass å verdsette god innsats og en enestående ildsjel i klubben, Kerstin Larsen. Et rivjern av en dame som er med å har full kontroll på alt som skal organiseres og fikses, både åp ritt, treninger i styre og stell. Generellt ei dame med skikkelig bein i nesa som fikser opp i alt som kommer hennes vei!

Takk for alt du gjør for klubben, håper vi kan få ha deg til evig tid :)

 

Vil du bli med i dette glittrende kjekke miljøet, kom å bli medlem da vel! -> Medlemskap i BSK

Da er det på tide å ønske alle en rullende god hjul! hold hjula i gang, så sees vi utpå nyåret hvor formen skal siktes inn til 2018 smeller i gang!

 

PS: Sjekk ut galleriet for flere bilder fra julekrossen og grøt/bingorunden :)

 

//bilder.boknsk.no/#!album-28