Rittrapport: Nedstrandrittet

Bare 3 mann Fra Bokn SK stilte til start under Nedstrandrittet 2016, alle sammen bar samme etternavn.

Men vi bet godt i fra oss!
Robin fikk en fantastisk 4 plass, nærmere pallen kommer du ikke før du er på den!
Bjørn tryna skikkelig i en av nedkjøringene i sløyfe 1, men er jo ikke fotball vi driver med så resten av rittet ble det fullført med blodet rennende fra kneet, til en hederlig 13 plass, men ble da med andre ord skikkelig satt på plass av Robin.
Leander kjørte inn til flott 14 plass i ungdomsrittet.

Forholdene var skikkelig krevende etter mye regn det siste døgnet var det var gjørmete og såpeglatt på steiner og røtter og det krevde sin mann og holde seg på hjulene.

Første sløyfe hard og sleip gjørmete og det regnet fortsatt når starten gikk flotte grusveier som gikk over i traktorvei som endte i stier og med en flott steintrapp som måtte løpes opp, med noen tøffe steinete nedoverkjøringer hvor ikke alle greide å holde seg på hjulene. Landbruks skole på Tveit har ett tømmer felt som de koser seg med og her hadde de greid å lage noen skikkelig gjørme hull av veien i regnværet, som gjorde det vanskelig å forsere. Her kreves gode balanse kunster på sykkelen. Lengde ca 10 km.

Andre sløyfe er også den som ble brukt av ungdoms rittet, her var det noen lange fine grusbakker og jobbe godt i etter fylt av et herlig terreng parti men my røtter og fine dropp som enkelt ikke greide å holde seg på hjulene igjen og gikk over styre og fikk en rift i en finger som blødde – noen lærer aldri. Noe asfalt på vei tilbake mot stadion avbrutt av 3 korte terreng partier. Lengde ca 17 km.

Tredje og siste sløyfe er her du virkelig kjenner at du lever mye motbakker først på asfalt og så på sti noe nedover kjøring i terreng før en får noen skikkelige sugne våtmarker og en elv å forsere før en kommer inn i krampe bakken som er meget bratt og det er få som klarer å sykle denne Robin var førstemann som klarte denne i dag, så kommer et sørpete sti parti med mye røtter fremdeles med bratt stigning før nedover kjøringen til mål kommer. Lengde ca 11,5 km.

 

Bokn SK Resultater

Robin Færaas 4 plass total 1 plass M17-19
Bjørn Færaas 14 plass total 4 plass M40-49
Leander Færaas 14 plass i Ungdomsrittet.

Fullstendig resultatliste: live.eqtiming.no/22842

IMG_3525
Foto: Bjørn Færaas
IMG_3530
Foto: Bjørn Færaas
IMG_3532
Foto: Bjørn Færaas
IMG_3505
Foto: Bjørn Færaas